Jawa – Javanese

proyèk
ClimateTalks.Org punika proses oriented Iklim sinau saka pengalaman perceived Iklim wong ing saindhenging donya . Ing Yahoo punika threefold :

1 . Kanggo ningkatake kesadaran iklim lokal liwat obrolan lan interaksi karo wong ing tingkat dhasar . Kabeh wong sing melu ngangkat kanthi acak . Sawise lan dialog sing mbukak babagan pengalaman lan pangerten saka iklim , a Globe donya iki inflated minangka Ritual pungkasan menyang obrolan . Iki kanggo supaya pengalaman paweling , lan ngrangsang obrolan terus karo kanca lan kulawarga ing mengko .

2 . Kanggo document crita lan nyawiji mau ing crita luwih saka nylametaké manungsa . Ing pitakonan adhedhasar prinsip saka Norwegia profesor Steiner Kvale ing nurut kwalitase Metode Riset , kanthi gampang , langit lan cendhak mbukak – rampung pitakonan . ( Pirsani dhaptar ing ngisor kaca ) . Situs punika mandeg kawitan ing ” dalan ” saka documenting ing crita lan konco wong mau . Website ora kalebu crita kabeh sing , nanging focussed ing proses proyèk . Ing crita sing ” disimpen ” kanggo buku mengko dhisik , lan plans ana ing pipo . Nganti banjur , seneng gambar ing wong ayu saka saindhenging donya : o )

3 . Kanggo unify wong saka saindhenging donya ing pangerten kang nylametaké manungsa tantangan wis madhep . Iki wis rampung liwat pameran lan presentations endi crita nyathet bebarengan karo film lan foto relayed . Saben taun project dadi kanggo PBB Konferensi Climate ( pulisi ) lan ora lan pameran . Ora minangka bagéan saka Konferensi resmi , nanging ing area sing umum , kaya alun utawa werna . Ing pameran iku kanggo wong , saka wong lan piwucaling dening wong-wong : o ) Dadi yen ing pulisi PBB punika Top – mudhun , iki project is dhasar – munggah .

Prakawis kula :

IMG_3032

Jenengku Jens Louis Valeur Jaques . Aku artis karo Bachelor ing kinerja Design & Business saka Roskilde University lan Master ing Creative Kepemimpinan , inovasi & Entrepreneurship saka Universitas Copenhagen , ing IT – Universitas lan Denmark Desain sekolah . Mengko aku wis ditambah karo focussed masterclasses ing Climate pasinaon ing departemen saka Anthropology , Departemen Sociology lan Departemen Ilmu Politik ing Universitas Copenhagen .

Minangka artis , aku wis kerjo wiyar ing kolom Creative . Saka téater lan tari pagelaran , cilik lan amba ukuran gambar panginstalan , film lan musik video ing ngarep lan konco kamera , Photography lan lukisan … Ing expression Creative punika punapa inggih kula . Ing medium iku ora salaras .

motivasi :

Kula rama , Ronny Jaques , ana tukang foto tansah lelungan ing donya , lan nandur winih ing kula kanggo nglakonana mangkono uga . Sedanipun sparked sandi dhisikane minangka wong lelungan donya . Nanging aku needed waé kanggo sandi lelampahan , lan aku miwiti sandi Iklim project .

Nek paling dhuwur mudhun scientific materi ing donya akademisi lan ing ajang politik ( karo sawijining kadang latent deductive pertimbangan ) , aku wanted kanggo nggawe serep kanthi dhasar – pendekatan inductive , focussing ing ” lantai lemah ” ngendi normal wong manggon lan bisa . Aku wanted adil dadi siji manungsa ngomong menyang manungsa , tetep ing pacelathon prasaja lan sakcara nerusake . Aku takon mbukak pitakonan rampung banjur ucapake minangka sethitik sabisa , ngeculke tindakake padha ngomong lan dokumen tetep mbisakake obrolan minangka truthful lan jujur ​​sabisa . Lan supaya ana ; o )

Proses :

Proyèk iki diwiwiti metu ngeculke ing wangun , , fokus ing mung ngomong wong bab Iklim akeh lokal tantangan , nanging tansah nganggo ” seni ” Ritual pungkasan saka inflating ing Globe lan njupuk gambar sing . Nanging , aku rauh temen maujud wong ngendi sing nuduhake kula crita aku wis ora krungu sadurunge , lan aku miwiti documenting ing liyane rinci lan insuring sing sawetara tartamtu Pitakonan takon ngendi saben wektu , supaya manawa aku entuk crita lengkap lan supaya crita iso dibandhingke .

Lima Taun mengko , watara 500 + obrolan wis dijupuk Panggonan ing 90 negara + . Saben obrolan punika Piece sethitik saka teka-teki . A teka-teki ngendi sampeyan ora ngerti apa gambar lengkap katon kaya . Aku wis alon miwiti kanggo nyelehake teka-teki sing bebarengan lan migateni lan menarik kanggo nggoleki gathukane antarane obrolan sing donya loro banjur sing tartamtu words digunakake ing meh saben obrolan .

Ing Yahoo :

Aku ora kaya ing Ngunci ing kasil tartamtu , nanging rodo ngeculke proses lan ing huruf gedhe-cilik crita nuduhake cara . Aku wis mengkono pameran miturut jeneng WorldUnite.Me , karo foto saben taun watara PBB rapat-rapat pulisi .

Awit 2008 , mayuta-yuta wong wus ing pameran ing saindhenging donya . Ing gambar ngisor iku saka PBB ing COP15 Copenhagen ing kothak Kutha Hall , endi gambar padha digambaraken ing interaktif 100 kaki gedhe Globe , lan pameran ing wayah wengi sak suwene 10 dina PBB Konferensi Climate .

ClimateTalks.Org PBB 15 pulisi ClimateTalks.Org PBB Cop15

 

Ing mangsa aku bisa nggawe buku sing , sing interaksi tablet – Format , dokumen , presentations …. Wektu bakal ngomong : o ) Saiki aku isih focussed ing obrolan : o )

( Nanging , aku rumiyin inspirasi dening ” Ing crita apik ” , lan cara saka mulangi sing crita . Yen wis ora katon , sampeyan ngirim . Sampeyan bisa nemokake kanthi ngeklik tengen ndhuwur utawa arep menyang bagean pranala . )

———————————

Steiner Kvale :

Interview Guide : Kvale dadi 10 kritéria saka interviewer apik ( sumber : Steinar Kvale pitakonan : lan Pambuka kanggo nurut kwalitase Metode Riset 1996 ) :

 pinter lan menowo kanthi topik saka Interview
 Busak – pitakonan sing prasaja , gampang lan cendhak
 wis kabentuk – menehi panjelasan saka struktur lan tujuan Interview
 lanang – nglilani wong rampung apa padha ngomong
 sensitif – ngrungokake interviewee ing
 Bukak – nanggepi apa penting menyang interviewee
 kemudi – ngirim ngerti apa perlu mangerteni , nggunakake pitakonan lan supaya
 kritis – disiapake kanggo tantangan kang ngandika dening interviewee
 eling – apa wis wis ngandika sadurunge lan waca maneh apa wis ngandika ; ora takon pitakonan wis rembugan dening interviewee
 napsiraken – dening Summarizing apa wis ngandika
2 tambahan kritéria :
 imbang – ora diajak kakehan ora diajak sethitik banget
 Ethically sensitif – njamin fungsi sing interviewee mangerténi apa riset -kira lan carane data bakal dianggep
Priksa introduksi cendhak tujuan riset lan takon bab rahasia masalah . Inggih punika interviewee punika nggoleki karo nuduhake marang / iku jeneng .

It's only fair to share...Share on FacebookShare on VKEmail this to someonePrint this pageTweet about this on TwitterShare on StumbleUponShare on TumblrShare on RedditPin on PinterestShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>