Català – Catalan

El Projecte
ClimateTalks.Org és un estudi de clima orientat als processos de l’experiència del clima percebut de persones a tot el món . L’objectiu és triple :

1 . Per millorar el coneixement del clima a nivell local a través de la conversa i la interacció amb la gent en un nivell bàsic . Totes les persones involucrades són triats a l’atzar . Després d’un diàleg obert sobre la seva experiència i la comprensió del clima , un món en globus s’infla com un ritual de fi a la conversa . Això és perquè l’experiència sigui inoblidable , i estimular la conversa constant amb amics i família en el futur .

2 . Per documentar les històries i s’uneixen en una història més gran de la humanitat . Les entrevistes es basen en els principis del noruec professor Steiner Kvale sobre Mètodes qualitatius de recerca , amb preguntes obertes fàcils , clares i curtes . ( Veure la llista a la part inferior de la pàgina ) . Aquesta pàgina web és la primera parada al ” camí ” de la documentació de les històries i la gent darrere d’ells . El lloc web no inclou totes les històries , però se centra en el procés del projecte . Les històries es “guarden ” per a un llibre més endavant , i altres plans estan en camí . Fins llavors , gaudir de les imatges de la gent guapa de tot el món : o )

3 . Per unificar la gent de tot el món en la comprensió dels desafiaments que la humanitat s’enfronta . Això es fa a través d’exposicions i presentacions en què es transmeten les històries documentades juntament amb pel · lícules i fotos. Cada any , el projecte passa a la Conferència sobre el Clima de l’ONU ( COP ) i fa una exposició . No com part de la Conferència oficial , però en un àrea pública , com una plaça o un carrer . Les exposicions són per al poble , pel poble i , essencialment , per la gent : o ) Així que si la COP de l’ONU és de dalt a baix , aquest projecte és de baix a dalt .

Sobre mi:

IMG_3032

El meu nom és Jens Louis Valeur Jaques . Jo sóc un artista amb una llicenciatura en Actuació , Disseny i Negocis de la Universitat de Roskilde i un Mestratge en Lideratge Creatiu , Innovació i Emprenedoria de la Universitat de Copenhaguen , la IT -University i l’Escola Danesa de Disseny . Més tard he complementat amb classes magistrals centrades en els estudis del clima en el departament d’Antropologia , el departament de Sociologia i el Departament de Ciències Polítiques de la Universitat de Copenhaguen .

Com a artista , he treballat àmpliament en el camp de la creació . De teatre i dansa , instal · lacions d’art petita i gran escala , pel · lícules i vídeos musicals al davant i darrere de la càmera , la fotografia i la pintura … L’expressió creativa és el que m’importa . El medi és irrellevant .

de motivació :

El meu pare , Ronny Jaques , era un fotògraf sempre viatjant pel món , i va plantar una llavor en mi per fer el mateix . La seva mort va provocar meus inicis com un viatger del món . No obstant això necessitava propòsit per al meu viatge , i així vaig començar el meu projecte climàtic .

Amb tot el material científic de dalt a baix en el món acadèmic i en l’arena política ( amb el seu raonament deductiu de vegades latent ) , que volia fer un enfocament inductiu de baix a dalt , centrat en la ” planta baixa” , on la gent normal viu i treballa . I jo volia ser un parla humà a un altre ésser humà , mantenint la conversa simple i directe . M’agradaria fer preguntes obertes i dir el menys possible , deixant que parlin per vostè i pel present mantenint la conversa com sincer i honest com sigui possible . I així va ser , o )

El Procés :

El projecte va començar en forma fluixa , amb un enfocament de simplement parlar amb la gent sobre els problemes climàtics i els reptes locals , però sempre amb el ritual “artística ” acabar d’inflar el globus i fer una foto . No obstant això , aviat em vaig adonar que la gent que em diu històries que no havia sentit abans , i jo vaig començar a documentar amb més detall i assegurar que uns pocs certa pregunta que va demanar cada vegada , per assegurar-me que tinc tota la història i fer que les històries comparables .

Cinc anys més tard , al voltant de 500 + converses han tingut lloc a 90 + països . Cada conversa és una petita peça d’un trencaclosques . Un trencaclosques en el qual no sap el que la imatge completa s’assembla . He començat lentament a armar el trencaclosques i és fascinant i interessant per trobar correlació entre les converses que són mons a part , i troben que certes paraules s’utilitzen en gairebé totes les converses .

L’objectiu:

No m’agrada el bloqueig en un determinat resultat , sinó més aviat deixar que el procés i en aquest cas les històries mostren el camí . Jo ja estic fent exposicions sota el nom WorldUnite.Me , amb les fotos cada any al voltant de les reunions de la COP de l’ONU.

Des de 2008 , milions de persones han vist les exposicions a tot el món . Les següents imatges són de l’ONU la COP 15 a Copenhaguen en la plaça de l’Ajuntament , on es van projectar les imatges d’una forma interactiva de 100 peus gran globus , i en l’exposició a la nit durant el llarg Conferència sobre el Clima de l’ONU de 10 dies .

ClimateTalks.Org ONU Cop 15 ClimateTalks.Org ONU COP15

 

En el futur podria fer un llibre , una interacció Tablet – format , documentals , presentacions …. El temps ho dirà : o ) Per ara segueixo vaig centrar en les converses : o )

(No obstant això , estic profundament inspirat per “La història de les coses” , i la seva forma d’explicar una història . Si no ho ha vist , ho hauria de fer . Pots trobar fent clic dret sobre o per anar a la secció d’enllaços . )

———————————

Steiner Kvale :

Interview Guide : 10 criteris de Kvale d’un bon entrevistador ( font : Steinar entrevistes Kvale : Introducció als mètodes qualitatius d’investigació 1996 ) :

 ben informat i familiaritzat amb el tema de l’entrevista
 És clar – les preguntes són simples , fàcils i curtes
 Structured – donar explicació de l’estructura i el propòsit de l’entrevista
 cavaller deixi a la gent acaben el que diuen
 sensible – escoltar l’entrevistat
 Obriu – resposta al que és important per a l’entrevistat
 Maneig – ha de saber el que ha de saber, utilitzar preguntes i indicacions
 Critical preparat per desafiar al que diu l’entrevistat
 Recorda -el que ja s’ha dit anteriorment , i fer referència al que s’ha dit , no facis preguntes ja discutits per l’entrevistat
 Interpreta – amb un resum del que s’ha dit
2 criteris addicionals :
 equilibrada -per no parlar massa de no parlar massa poc
 èticament sensibles -assegura l’entrevistat sap el que la investigació es tracta i com seran tractades les dades
Fer una breu introducció de la finalitat de la recerca i preguntar sobre les qüestions de confidencialitat . El entrevistat està molt bé amb compartir el seu / el seu nom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *