Català – Catalan

El Projecte
ClimateTalks.Org és un estudi de clima orientat als processos de l’experiència del clima percebut de persones a tot el món . L’objectiu és triple :

1 . Per millorar el coneixement del clima a nivell local a través de la conversa i la interacció amb la gent en un nivell bàsic . Totes les persones involucrades són triats a l’atzar . Després d’un diàleg obert sobre la seva experiència i la comprensió del clima , un món en globus s’infla com un ritual de fi a la conversa . Això és perquè l’experiència sigui inoblidable , i estimular la conversa constant amb amics i família en el futur .

2 . Per documentar les històries i s’uneixen en una història més gran de la humanitat . Les entrevistes es basen en els principis del noruec professor Steiner Kvale sobre Mètodes qualitatius de recerca , amb preguntes obertes fàcils , clares i curtes . ( Veure la llista a la part inferior de la pàgina ) . Aquesta pàgina web és la primera parada al ” camí ” de la documentació de les històries i la gent darrere d’ells . El lloc web no inclou totes les històries , però se centra en el procés del projecte . Les històries es “guarden ” per a un llibre més endavant , i altres plans estan en camí . Fins llavors , gaudir de les imatges de la gent guapa de tot el món : o )

3 . Per unificar la gent de tot el món en la comprensió dels desafiaments que la humanitat s’enfronta . Això es fa a través d’exposicions i presentacions en què es transmeten les històries documentades juntament amb pel · lícules i fotos. Cada any , el projecte passa a la Conferència sobre el Clima de l’ONU ( COP ) i fa una exposició . No com part de la Conferència oficial , però en un àrea pública , com una plaça o un carrer . Les exposicions són per al poble , pel poble i , essencialment , per la gent : o ) Així que si la COP de l’ONU és de dalt a baix , aquest projecte és de baix a dalt .

Sobre mi:

IMG_3032

El meu nom és Jens Louis Valeur Jaques . Jo sóc un artista amb una llicenciatura en Actuació , Disseny i Negocis de la Universitat de Roskilde i un Mestratge en Lideratge Creatiu , Innovació i Emprenedoria de la Universitat de Copenhaguen , la IT -University i l’Escola Danesa de Disseny . Més tard he complementat amb classes magistrals centrades en els estudis del clima en el departament d’Antropologia , el departament de Sociologia i el Departament de Ciències Polítiques de la Universitat de Copenhaguen .

Com a artista , he treballat àmpliament en el camp de la creació . De teatre i dansa , instal · lacions d’art petita i gran escala , pel · lícules i vídeos musicals al davant i darrere de la càmera , la fotografia i la pintura … L’expressió creativa és el que m’importa . El medi és irrellevant .

de motivació :

El meu pare , Ronny Jaques , era un fotògraf sempre viatjant pel món , i va plantar una llavor en mi per fer el mateix . La seva mort va provocar meus inicis com un viatger del món . No obstant això necessitava propòsit per al meu viatge , i així vaig començar el meu projecte climàtic .

Amb tot el material científic de dalt a baix en el món acadèmic i en l’arena política ( amb el seu raonament deductiu de vegades latent ) , que volia fer un enfocament inductiu de baix a dalt , centrat en la ” planta baixa” , on la gent normal viu i treballa . I jo volia ser un parla humà a un altre ésser humà , mantenint la conversa simple i directe . M’agradaria fer preguntes obertes i dir el menys possible , deixant que parlin per vostè i pel present mantenint la conversa com sincer i honest com sigui possible . I així va ser , o )

El Procés :

El projecte va començar en forma fluixa , amb un enfocament de simplement parlar amb la gent sobre els problemes climàtics i els reptes locals , però sempre amb el ritual “artística ” acabar d’inflar el globus i fer una foto . No obstant això , aviat em vaig adonar que la gent que em diu històries que no havia sentit abans , i jo vaig començar a documentar amb més detall i assegurar que uns pocs certa pregunta que va demanar cada vegada , per assegurar-me que tinc tota la història i fer que les històries comparables .

Cinc anys més tard , al voltant de 500 + converses han tingut lloc a 90 + països . Cada conversa és una petita peça d’un trencaclosques . Un trencaclosques en el qual no sap el que la imatge completa s’assembla . He començat lentament a armar el trencaclosques i és fascinant i interessant per trobar correlació entre les converses que són mons a part , i troben que certes paraules s’utilitzen en gairebé totes les converses .

L’objectiu:

No m’agrada el bloqueig en un determinat resultat , sinó més aviat deixar que el procés i en aquest cas les històries mostren el camí . Jo ja estic fent exposicions sota el nom WorldUnite.Me , amb les fotos cada any al voltant de les reunions de la COP de l’ONU.

Des de 2008 , milions de persones han vist les exposicions a tot el món . Les següents imatges són de l’ONU la COP 15 a Copenhaguen en la plaça de l’Ajuntament , on es van projectar les imatges d’una forma interactiva de 100 peus gran globus , i en l’exposició a la nit durant el llarg Conferència sobre el Clima de l’ONU de 10 dies .

ClimateTalks.Org ONU Cop 15 ClimateTalks.Org ONU COP15

 

En el futur podria fer un llibre , una interacció Tablet – format , documentals , presentacions …. El temps ho dirà : o ) Per ara segueixo vaig centrar en les converses : o )

(No obstant això , estic profundament inspirat per “La història de les coses” , i la seva forma d’explicar una història . Si no ho ha vist , ho hauria de fer . Pots trobar fent clic dret sobre o per anar a la secció d’enllaços . )

———————————

Steiner Kvale :

Interview Guide : 10 criteris de Kvale d’un bon entrevistador ( font : Steinar entrevistes Kvale : Introducció als mètodes qualitatius d’investigació 1996 ) :

 ben informat i familiaritzat amb el tema de l’entrevista
 És clar – les preguntes són simples , fàcils i curtes
 Structured – donar explicació de l’estructura i el propòsit de l’entrevista
 cavaller deixi a la gent acaben el que diuen
 sensible – escoltar l’entrevistat
 Obriu – resposta al que és important per a l’entrevistat
 Maneig – ha de saber el que ha de saber, utilitzar preguntes i indicacions
 Critical preparat per desafiar al que diu l’entrevistat
 Recorda -el que ja s’ha dit anteriorment , i fer referència al que s’ha dit , no facis preguntes ja discutits per l’entrevistat
 Interpreta – amb un resum del que s’ha dit
2 criteris addicionals :
 equilibrada -per no parlar massa de no parlar massa poc
 èticament sensibles -assegura l’entrevistat sap el que la investigació es tracta i com seran tractades les dades
Fer una breu introducció de la finalitat de la recerca i preguntar sobre les qüestions de confidencialitat . El entrevistat està molt bé amb compartir el seu / el seu nom.

It's only fair to share...Share on FacebookShare on VKEmail this to someonePrint this pageTweet about this on TwitterShare on StumbleUponShare on TumblrShare on RedditPin on PinterestShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>