Suomalainen – Finnish

Project
ClimateTalks.Org onprosessi suuntautunut ilmasto tutkimuskoettu ilmapiiri kokemus ihmisiä ympärimaailmaa . Tavoitteena on kolme :

1. . Parantaa ilmaston tietoisuutta paikallisesti keskustelu ja vuorovaikutus ihmisten kanssaperustasolla . Kaikki ihmiset mukana poimitaan satunnaisesti . Jälkeenavoin dialogi heidän kokemus ja ymmärrysilmasto ,maailma maapallo on liian rituaali päättyy keskusteluun . Tämä on tehdäkokemusta ikimuistoinen , ja edistää jatkuvaa keskustelua ystävien ja perheen kanssa myöhemmin .

2 . Dokumentoidatarinoita ja yhdistää niitäenemmän tarina ihmiskunnan . Haastattelut perustuvatperiaatteisiinnorja professori Steiner Kvale laadullisen tutkimuksen menetelmät , helppo , selkeä ja lyhyt avoimia kysymyksiä . ( Katso lista sivun alalaidassa ) . Tämä sivusto onensimmäinen pysähdys” tiellä ” dokumentoidatarinoita jaheidän takanaan . Sivusto ei sisällä kaikkiatarinoita , mutta on keskittynytprojekti eteni . Tarinat ” pelastuu” vartenkirjan myöhemmin , ja muut suunnitelmat ovat valmisteilla . Siihen asti nauttiakuviakauniita ihmisiä ympärimaailmaa : o)

3 . Yhtenäistää ihmisiä ympärimaailmaaymmärtämään haasteita ihmiskuntaa kohtaava . Tämä tapahtuu näyttelyitä ja esityksiä , joissadokumentoidaan tarinoita yhdessä elokuvia ja valokuvia välitetään . Joka vuosiprojekti meneeYK: n ilmastokokous ( COP ) ja tekeenäyttelyn . Ei osanavirallista konferenssissa , mutta julkisella paikalla , kutenaukiolle tai kadulle . Näyttelyt ovatihmisiä , ihmisiä ja olennaisestiihmiset : o) Joten josYK: n COP on ylhäältä alas , tämä hanke on Alhaalta ylös .

Minusta :

IMG_3032

Nimeni on Jens Louis Valeur Jaques . OlentaiteilijaBachelor in Performance Design & Business Roskilde University jaMasters Creative Leadership , Innovation & Entrepreneurship , Kööpenhaminan yliopisto ,IT – yliopiston jaTanskan Design-koulussa . Myöhemmin olen täydennetty kohdennettu mestarikursseja Climate opintojaosastolla antropologian ,sosiologian javaltio-opin laitos Kööpenhaminan yliopistossa .

Kutentaiteilija , olen työskennellyt laajastiluovan alan . Teatterista ja tanssiesityksiä , pieni ja suuri mittakaava taideinstallaatioita , elokuva-ja musiikkivideoita edessä ja takanakamera , valokuvaus ja maalaus …luova ilmaisu on merkitystä minulle . Keskipitkällä ei ole merkitystä .

Motivaatio :

Isäni , Ronny Jaques , olivalokuvaaja aina matkustellut ympäri maailmaa , ja hän istuttisiemenen minua tekemään samoin . Hänen kuolemansa herätti alku kuinmaailmanmatkaaja . Olen kuitenkin tarvitaan tarkoitukseen matkaani , joten aloitin ilmastohanketta .

Kun kaikkiylhäältä alas tieteellistä materiaalia akateemisessa maailmassa japolitiikassa ( sen joskus piilevä deduktiivista päättelyä ) , halusin tehdäalhaalta ylöspäin induktiivinen lähestymistapa , jossa keskitytään” alakerrassa “, jossa tavalliset ihmiset asuvat ja työskentelevät . Ja halusin vain olla yksi ihmisen puhuu toiselle ihmiselle , pitääkeskustelun yksinkertainen ja suoraviivainen . Pyydän avoimia kysymyksiä ja sanoa mahdollisimman vähän , antaa heidän tehdä,puhumisen ja täten pitääkeskustelusta totuudenmukainen ja rehellinen kuin mahdollista . Ja niin se oli , o)

Process :

Projektissa kartoitettiin löysä muodossa , jossakeskitytään vain puhut ihmisille ilmastokysymyksissä ja paikallisiin haasteisiin , mutta aina” taiteellinen ” rituaali päättyy kasvamiseenmaailmaa ja ottavat kuvan . Kuitenkin tajusin pian, että ihmiset , joilla kertoa minulle tarinoita en ollut kuullut ennen, ja aloin dokumentoida tarkemmin ja takaa sen, ettämuutama tietty kysymys , jossa pyydetään joka kerta , varmista sainkoko tarina ja tehdätarinoita vertailukelpoisia.

Viisi vuotta myöhemmin , noin 500 + keskusteluja on käyty 90 + maassa . Jokainen keskustelu onpieni palapalapeli . Palapeli, jossa et tiedä mitäkoko kuva näyttää . Olen pikkuhiljaa laittaa palapelin yhteen ja se on kiehtovaa ja mielenkiintoista löytää korrelaatio keskusteluja, jotka ovat eri planeetoilta ja huomaat, että tietyt sanat käytetään lähes jokaisessa keskustelussa .

Tavoitteena :

En pidä lukita tiettyyn lopputulokseen , vaan kerroitprosessi ja tässä tapauksessatarinoita näyttää tietä . Olen jo tekemässä nimellä näyttelyitä WorldUnite.Me , jossavalokuvia vuosittain noinYK COP kokouksissa .

Vuodesta 2008 , miljoonat ihmiset ovat nähneetnäyttelyissä ympärimaailmaa . Alla olevissa kuvissa ovatYK: n COP15 Kööpenhaminassa kaupungin aukio , jossakuvat heijastettiininteraktiivinen 100 jalka suuri maapallo , ja näyttely öisin 10 päivän YK: n ilmastokokous .

ClimateTalks.Org YK Cop 15 ClimateTalks.Org YK COP15

 

Tulevaisuudessa voisin tehdäkirjan ,Tablet – muodossa vuorovaikutus , dokumentti, esityksiä …. Aika näyttää : o) Nyt olen vielä keskityttykeskustelut : o)

( Olen kuitenkin syvästi innoittamana “Story of Stuff” , ja niiden tapa kertoatarinaa . Jos et ole nähnyt sitä , sinun pitäisi. Löydät sen klikkaamalla oikealla yläpuolella tai menemällälinkeissä . )

———————————

Steiner Kvale :

Haastattelu opas : Kvale n 10 kriteerithyvä haastattelija ( lähde : Steinar Kvale haastattelut :Johdatus Kvalitatiiviset tutkimusmenetelmät 1996 ) :

 Asiantunteva ja tuttuaihehaastattelu
 Clear -kysymykset ovat yksinkertaisia ​​, helppo ja lyhyt
 Structured – antavat selityksenrakenne ja tarkoitushaastattelu
 lempeä antaa ihmisten loppuun mitä he sanovat
 Sensitive – kuunnellahaastateltavan
 Avaa – vastaus siihen, mikä on tärkeäähaastateltavan
 Ohjaus – pitäisi tietää, mitä hän tarvitsee selvittää , käyttää kysymyksiä ja ohjeita
 Kriittinen valmisteltu haastaa mitä on sanonuthaastateltava
 Muistaa – mitä on jo aiemmin sanonut ja palata siihen, mitä on sanottu , eivät kysy jo keskusteltuhaastateltavan
 Tulkitsee -by yhteenveto , mitä on sanottu
2 Muut perusteet :
 Tasapainoinen – ei puhu liikaa eikä puhua liian vähän
 arkaluonteisia – takaahaastateltava tietää, mitätutkimus on kyse ja mitentietoja käsitellään
Teelyhyt käyttöönottotutkimuksen tarkoitus ja kysyä luottamuksellisuudesta . Onkohaastateltava on hieno jakaa hänen / hänen nimensä .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *